Annemarie van Gaal zorgt voor vol businesshome.

20 maart 2018

Goede opkomst en prima sfeer

Op 20 maart vond de maandelijkse businessavond van Businessclub Zuyderzee (BCZ) plaats. Rond de 60 belangstellenden waren op de uitnodiging afgekomen en zorgden voor een goed gevuld businesshome. Logisch, want een spreker als Anne Marie van Gaal spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Voorafgaand was er een minuut stilte vanwege het overlijden van BCZ lid Piet Westland. Daarna konden de aanwezigen zich te goed doen aan heerlijke broodjes en voortreffelijke soepen van Grietje Drooger Catering.

Vervolgens betrad Anne Marie van Gaal het podium. Met heldere teksten en een duidelijke visie over de vele mogelijkheden en uitdagingen in het hedendaagse ondernemen wist Anne Marie haar publiek vanaf de eerste tot de laatste minuut te boeien. Met veel voorbeelden uit haar eigen ervaring gaf Anne Marie aan wat soms het verschil kan maken tussen falen of succes. Er kwamen veel vragen uit de zaal, een teken dat de lezing door velen als interessant was ervaren.

Na afloop van de lezing werd er onder het genot van een drankje nagepraat, was het nog lang gezellig en werden vele interessante zakelijke contacten aangeboord.

 Bekijk alle berichten