Bericht van het bestuur

8 augustus 2021

Vanwege de corona-maatregelen heeft onze businessclub gedurende een lange periode niet kunnen functioneren zoals we dat graag hadden gezien. De door corona noodzakelijke maatregelen en beperkingen hebben ook ons als businessclub geraakt met name daar waar het de zo belangrijke, onderlinge bijeenkomsten betreft.

Eerstvolgende activiteit Gelukkig mogen we weer vooruit kijken en zijn de versoepelingen inmiddels zodanig dat we als bestuur druk bezig zijn met de organisatie van een mooie opening van het seizoen op dinsdag 21 september a.s. De uitnodiging daarvoor kunt u binnenkort verwachten.

Bestuur Onze 2e voorzitter Mees Visser heeft vanwege gezondheidsredenen zijn functie neer moeten leggen. Wij wensen Mees veel sterkte en hopen op herstel. Zijn functie zal op ad interim basis vervuld worden door Cees Bosboom. Ook Danny Bakker heeft vanwege een verandering in zijn werk het bestuurslidmaatschap moeten neerleggen. Zijn plek in het bestuur zal overgenomen worden door Hans de Boer.

Vakantie De vakantieperiode is in volle gang en velen van ons zijn daarvan aan het genieten. Het bestuur van de businessclub wenst u een plezierige vakantie waarna we elkaar in september weer gezond en fris hopen aan te treffen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de businessclub Zuyderzee

Foto bestuur BCZuyderzee van links naar rechts; Koos Drooger, Hans de Boer, Huibert Veerman, Martijn Eijpe, John Visscher, Cees Bosboom, Bert Flierman. Niet op de foto Jeroen Stoker

Foto credit: Henk Heijnen

 Bekijk alle berichten