Bericht van het bestuur

19 oktober 2021

Beste leden,

Eerstvolgende businessavond op woensdag 17 november !
Het bestuur van businessclub Zuyderzee heeft besloten de businessavond van oktober te annuleren i.v.m. de herfstvakantie en europees voetbal op TV. De ervaring leert dat de belangstelling voor businessavonden op dit soort avonden aanmerkelijk lager is.

De eerstvolgende businessavond is op woensdag 17 november a.s.

We realiseren ons dat de woensdag een wat ongebruikelijk dag is, maar ook hier speelt een belangrijke voetbalwedstrijd een rol. Op de oorspronkelijke geplande datum (di 16 nov) speelt het Nederlands Elftal namelijk de belangrijke WK kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen.

U ontvangt binnenkort de uitnodiging voor 17 november, maar we kunnen nu al zeggen dat het opnieuw een leuke en interessante businessavond beloofd te worden. Noteer de datum daarom vast in uw agenda.

Corona-check

Afgelopen zaterdag (16 oktober) hebben we voor de eerste keer gewerkt met een controle op het Corona-toegangsbewijs voor de businessruimte. Zolang de huidige maatregelen van kracht zijn zullen we dat blijven doen, zowel voor de ontvangst rond de wedstrijden van Huizen 1 als voor de businessavonden. 

Met vriendelijke groet,

Bestuur businessclub Zuyderzee

 Bekijk alle berichten