Businessavond 17 oktober jl. met 'Duits tintje'

19 oktober 2023

Het was weer een gezellige avond op  17 oktober, de tweede businessclub avond van het seizoen. Deze avond stond in het teken van het “Oktoberfest”.

Het buffet met een Duits tintje werd deze avond bereid door chef-kok Vincent van der Wal, die voor diverse heerlijke hapjes zorgde, die ter plekke werden bereid. De goed gevulde en feestelijk ingerichte zaal, de echte “Schlagers” uit de geluidinstallatie en de diverse lekkere bieren zorgden voor een prima sfeer. Na een openingswoord door BCZ bestuurslid Cees Bosboom ontstond er een gezellige en nuttige avond, waar de vele aanwezige BCZ leden van genoten.  De businessclub mocht deze avond ook weer 2 nieuwe leden begroeten,  Isaäc Hage van Hage Verzekeringen en Rudy van der Schagt Gooimeer Brouwerij tekenden hun overeenkomst met de BCZ.  Zij werden door BCZ voorzitter Bert Flierman van harte welkom geheten. Rudy van der Schagt vertelde het een en ander over de twee bijzondere bieren die hij deze avond voor de BCZ had meegenomen
Natuurlijk was er ook op deze avond  volop gelegenheid was voor netwerken en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Bij vertrek ontvingen de aanwezigen een attentie van “ChocolaDNA”, waarvoor de hartelijke dank. Het was een geslaagde avond en we kijken uit naar de volgende bijeenkomst op 21 november as., de Casino Night!

 Bekijk alle berichten