Businessclub avond dinsdag 15 november 2022 18:30 uur

19 oktober 2022

Bent u geïnteresseerd in onze businessclub en wilt u vrijblijvend een businessavond bezoeken? Dat is mogelijk, u kunt zich via de site https://lnkd.in/ehjcnHcx aanmelden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze avond komen er 3 professionals om u kennis te laten maken met verschillende wijnen. Er zijn 3 streken geselecteerd, namelijk De Loire, De Bourgogne en de Toscane.

Vinoloog Migchel Dirksen zal u meenemen in de wereld van de Loire en een klein uitstapje naar de Bordeaux.  Hij zal ca. 5 prachtige wijnen laten proeven. De volgende proeverij wordt verzorgd door Marleen Heybroek. Marleen is specialiste van de Bourgogne en heeft zeer mooie Bourgogne wijnen van kleine producenten. Ook High End wijnen zijn vanzelfsprekend leverbaar. Laat u verrassen door de prachtige wijnen. Ook Marleen zal 5 wijnen laten proeven.

Last, but zeker not Least komt Sylvia van der Male. Sylvia is sommelier en al een lange tijd partner van Food to Enjoy. Zij heeft jarenlang in de Toscane gewoond en gewerkt met de prachtige wijnen uit deze streek.  Alle geheimen van de Sangrovese druif weet zij. We willen graag de Rosso Montepulciano, De Nobile en de Nobile Reserva laten proeven. Stuk voor fantastische wijnen. Allen op smaak en zeer bijzonder.

Wij willen u graag ontmoeten op deze exclusieve wijnproeverij en mocht u willen besluiten om wijnen te willen kopen voor de Kerst of voor relaties, is dat mogelijk. Food to Enjoy heeft de afspraak gemaakt met SV Huizen dat 5% van de opbrengst wordt gedoneerd aan de club.

 Bekijk alle berichten