Een zonnige, Jazzy Business Evening!

15 mei 2018

Een zonnige, Jazzy Business Evening!

Afgelopen dinsdag stond de door Hans de Boer Productions (HdBP) georganiseerde businessavond in het teken van de Jazz met een sfeervol optreden van de talentvolle jazz zangeres SAZZ LEONORE. De inwendige mens werd verwend door de medewerkers van Nico Klein Fijne Vleeswaren met een uitstekende BBQ!

Na het openingswoord van voorzitter Bert Flierman nam Evert van der Roest het woord voor een korte introductie over SamenLoop voor Hoop, een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen in de vorm van een 24-uurs wandelestafette. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en vindt plaats 29 en 30 juni op de accommodatie van sv Huizen.
Daarna gaf Pieter Riepma informatie over het door hem te organiseren tennistoernooi voor de leden van de businessclub. Hier volgt snel meer informatie over.

Hans de Boer introduceerde vervolgens de zangeres Sazz Leonore als start van een feestelijke avond met muziek op het sfeervolle aangeklede ‘upperdeck’ van de businessruimte, verzorgd door Hans de Boer Productions.
Na de eerste set van Sazz Leonore gaf Hans de Boer een korte presentatie over zijn bedrijf en de mogelijkheden voor het geven van een bedrijfsevenement en/of privéfeest, geheel georganiseerd door HdBP.

Het zonovergoten evenement ging nog enige tijd door en de reacties waren unaniem positief!

 Bekijk alle berichten