Eindelijk...de opening van een nieuw seizoen, een impressie...

22 september 2021

Eindelijk...de opening van een nieuw seizoen🐟🍸🎷 21 september 2021.

Na een periode vol onzekerheid en maatregelen kunnen we gelukkig weer vooruit kijken en zijn de versoepelingen inmiddels zodanig dat we weer BCZ businessavonden kunnen organiseren. De eerst bijeenkomst was dinsdag 21 september jl. ,een mooie opening van het seizoen waar onder prima weersomstandigheden buiten op het terras traditioneel verse schol en kibbeling gebakken werd met uiteraard een alternatief voor de ‘niet vis liefhebbers’.

Voorzitter Bert Flierman opende de avond met een hartelijk welkom en blikte natuurlijk terug op de afgelopen periode en gaf daarna aan dat er enkele aanpassingen in het bestuur van de BCZ hebben plaatsgevonden (zie https://www.bczuyderzee.nl/bericht-van-het-bestuur/l227c5)

Ook stelde hij het nieuwe BCZ lid Jaco den Hollander van Thuis&co voor, Jaco kreeg de gelegenheid om iets te vertellen over zijn bedrijf.

Verder waren er op de avond enkele gasten aanwezig die zich wellicht willen aansluiten bij de businessclub en hebben zich voorgesteld. Het werd een prettige, geslaagde bjeenkomst.

De vis werd gebakken door Versvishandel Jan van As, de saté en hamburgers waren van Nico en Cindy Klein Vleeswaren en de saxofonist was Pierre Roomenburg.

     

 Bekijk alle berichten