Goed bezochte opening van het seizoen 2017/2018

22 september 2017

Met een goed bezochte businessavond opende Business Club Zuyderzee het seizoen 2017/2018 op overtuigende wijze. 

Gezond

Het bestuur van de BCZ heeft er voor gekozen om dit seizoen niet meer op elke businessavond uit te pakken met een groot warm en koud buffet, maar hier enige variatie in aan te brengen. Deze keer was er gekozen voor PURE, een cateringbedrijf dat de thema’s ‘gezond’ en ‘pure ingrediënten’ hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigen werden verrast met een variatie aan gezonde broodjes en overheerlijke soepen. De dames van PURE vertelden enthousiast over hun doelstellingen van een gezonde voeding bij evenementen als deze, maar ook in (sport)kantine’s. 

Gin-proeverij

Vervolgens was het de beurt aan Pernille Florentz, die de aanwezigen meenam in de wereld van de gin. Op 4 plekken in de zaal werden verschillende soorten gin geproefd en werd het een en ander verteld over herkomst, smaak en het maken van een goede gin & tonic. 
Eén van de te proeven soorten was de RYKS gin waarvan de groothandelaar in Huizen bleek te zijn gevestigd. De heer Rinaldo Rijk, de groothandelaar, was dan ook zelf aanwezig om zijn product aan te prijzen. Enthousiaste geluiden van de bcz leden en een al even enthousiaste begeleiding van Pernille Florentz en haar team zorgden voor een prima sfeer.

Eerste selectie

Terwijl de gin-proeverij nog bezig was betrad de volledige eerste selectie van s.v. Huizen het businesshome. Na een goedkeurend knikje van hoofdtrainer Erik Assink proefden ook diverse spelers van het kostbare vocht. Op een vlotte wijze stelde Erik Assink vervolgens de selectie individueel voor aan de BCZ leden. Duidelijk werd dat de selectie er alles aan gelegen is om de slechte start in de competitie zo snel mogelijk uit te wissen.

Nieuw lid

Nieuw lid Hans de Boer ProductionsHans de Boer Productions (HdBP) is lid geworden van BusinessClub Zuyderzee.  Directeur Hans de Boer en BCZ voorzitter Bert Flierman ondertekenden op deze avond het contract dat beide partijen aan elkaar verbindt. Hans de Boer is een specialist uit de muziekbranche met een langdurige ervaring en grote kennis op het gebied van media en marketing .
In één van de volgende BCZ bijeenkomsten zal Hans meer vertellen over zijn bedrijf.  We wensen Hans de Boer een goede tijd toe bij onze businessclub met hopelijk veel interessante zakelijke contacten.
 

 Bekijk alle berichten