Het was een prima avond!

13 oktober 2022

Het was een gezellige boel op de ‘Duitse avond’ van onze businessclub.

Zo’n 40 belangstellenden waren op de uitnodiging ingegaan. Dat hadden er overigens ruim meer kunnen zijn, maar een flink aantal Corona besmettingen zorgden voor de nodige ‘last minute’ afmeldingen. 

Bij binnenkomst kwam de Duitse Schlager muziek de gasten al tegemoet. Uit de biertap stroomde vandaag Weizenbier (met dank aan Heineken Nederland). De grote pullen met dit speciale gerstenat vonden gretig aftrek. Na de opening door BCZ bestuurslid Koos Drooger werd het buffet geopend. De Duitse gerechten gemaakt door ‘Cocktail, Grill & Dreams’ en ‘Grietje Catering’ vielen zeer in de smaak. Gecombineerd met een inrichting in volledige  “oktoberfest” stijl zorgde dit alles voor een gemoedelijke en gezellige sfeer. Veel van de aanwezigen gaven aan een geweldige avond te hebben gehad.

Halverwege de avond stelde de nieuwe voorzitter (a.i) van s.v. Huizen zich even voor. Klaas Vos vertelde hoe zijn benoeming tot stand is gekomen en benadrukte het belang van de BCZ voor de s.v. Huizen. Een prima avond !

 Bekijk alle berichten