Kim Lammers komt naar de Businessclub Zuyderzee!

18 januari 2024

Op dinsdagavond 20 februari 2024 komt Kim Lammers naar de Business Club Zuyderzee in Huizen om haar presentatie ‘Van Brons naar Goud’ te geven.

Kim is oud hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Als spits speelde zij 200 interlands en maakte 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast speelde ze 17 seizoenen voor Laren.

Ze stond bekend om haar neusje voor de goal en enorme gedrevenheid en was misschien niet het grootste talent van haar lichting, maar door haar enorme passie voor het spel en doorzettingsvermogen wist zij tegenslagen te overwinnen en werd uiteindelijk een vaste waarde in het team.

Ze neemt je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen om samen het hoogst haalbare te bereiken. Continue verbeteren, omgaan met tegenslagen, samenwerken en inspireren zijn belangrijke thema’s die aan bod komen in haar presentatie.

Belangstellende die vrijblijvend een businessavond willen bezoeken kunnen zich aanmelden via https://www.bczuyderzee.nl/een-bijeenkomst-bijwonen

 Bekijk alle berichten