Fred Janssen Autogroep BV

Sinds de oprichting in 1978 is de onderneming uitgegroeid tot een compleet mobiliteitsbedrijf met een goede reputatie in 't Gooi en de omliggende regio. Diverse afdelingen zorgen er voor dat de mobiliteit van zowel particulieren als ondernemingen wordt gerealiseerd en ondersteund. In de showrooms in Naarden en Huizen vindt u alle modellen van ons huismerk Opel. De technische afdelingen staan dagelijks klaar om onderhoud en service aan deze merken (maar ook aan alle andere merken) te plegen.
Wie tijdelijk een auto nodig heeft kan uitstekend terecht bij Fred Janssen Autoverhuur. Voor ondernemers die een vervoersprobleem op wat langere termijn hebben is de afdeling Fred Janssen Autoleasing een uitkomst. En de afdeling bedrijfswagens & lease houdt tal van ondernemingen "op de weg".
Fred Janssen Exclusief heeft een eigen showroom in Huizen waar u een keur van stijlvolle auto's aantreft, alsmede een collectie voor u geselecteerde geïmporteerde auto's en speciale modellen.
Zowel in Huizen als in Naarden is een ruime keus aan occasions aanwezig. U kunt kiezen uit meer dan twee honderd gekeurde en gegarandeerde inruil wagens van vele merken.
Ook voor het herstel van autoschade is Fred Janssen de aangewezen plek. Rebel Autoschade is 100% dochter van de onderneming. Alle schade inclusief het papierwerk wordt hier voor u geregeld en niemand hoeft in de herstelperiode zonder auto te zitten.

P. van der Vooren
T 035 - 52 88 852
E p.vandervooren@fred-janssen.nl
W www.fred-janssen.nl