Fortune CoffeeFortune Coffee

Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat bedrijven en organisaties in heel Nederland goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Met een koffieleverancier bij jou in de buurt die altijd voor je klaarstaat.

Totaalassortiment en topkwaliteit

Over smaak valt niet te twisten en dus zorgen wij ervoor dat de koffie en de automaat zijn afgestemd op de voorkeur en de situatie in het bedrijf. Met een totaalassortiment en uitsluitend topkwaliteit in koffie en koffieautomaten kunnen wij dat ook regelen. Zo leveren wij koffieautomaten in de gewenste vormgeving of huisstijl van jouw bedrijf. En natuurlijk helpen we je een goede keuze te maken uit de verschillende automaten en de bijna 20 bijzondere koffiemelanges, meer dan 10 soorten thee en alle overige ingrediënten. Zodat je samen met jouw medewerkers en klanten van de koffie kan genieten.

Eigen productie van koffieautomaten

Door ook zelf koffieautomaten te produceren hebben we niet alleen de duurzaamheid in eigen hand, we passen de automaten ook aan op actuele designtrends, op de wensen van onze klanten en natuurlijk aan onze eigen kwaliteitseisen. De Passio-lijn is daar een goed voorbeeld van met veel opties zodat we altijd een geschikte automaat hebben voor elke situatie.

Danny Bakker
Fortune Coffee 't Gooi
T 06 - 466 868 54
E danny.huizen@fortune.nl
W www.fortune.nl