Rozestraten Audio & Video           

In 1974 opende Rob Schipper zijn eerste Bang & Olufsen-vestiging in Huizen. In de loop der jaren is deze hoofdvestiging uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde van Nederland. Dat is niet alleen dankzij de producten, maar vooral ook door de unieke service die wij bieden.

Vanaf 1 oktober 2011 is het bedrijf voortgezet door Steven en Robert Rozestraten, beiden ruim 25 jaar werkzaam bij de zaak.

“Bij een hoogwaardig product hoort een uitmuntende service.”
Dat is waar Rozestraten Audio en Video zich sterk voor maakt.

Planning, service en reparatie worden centraal vanuit Huizen georganiseerd. Onze bedrijfswagens -zonder logo of reclame om de klanten zoveel mogelijk privacy te bieden- rijden vanaf hier door heel Nederland voor service en installatie.

Om een nog betere service te kunnen bieden hebben wij een vaste monteur voor reparatie. Daardoor kunnen wij de apparatuur sneller en voordeliger terugbrengen. In onze vernieuwde showroom laten we u op bijzondere wijze kennismaken met de mogelijkheden van onze unieke merken. Manager Steven Rozestraten heet u van harte welkom voor een uitgebreid advies op maat.

Steven en Robert Rozestraten
Directeurs
T 035 - 52 53 631
E info@rozestraten-audio-video.nl