Volvo Buitenweg                                  

De naam Buitenweg heeft een lange historie achter de rug wanneer het mobiliteit betreft. Het bedrijf is in 1895 opgericht door de twee broers, Jan en Stephanus Buitenweg.

De firma Buitenweg is sinds 2003 in handen van Willem Jan van de Burg.

Wij verkopen een klasse merk en dat beeld willen we ook terug zien komen in onze showroom en in al onze communicatie naar buiten. Mijn doel is dan ook om samen met onze medewerkers te streven naar een plaats in de top 5 van landelijke Volvo dealers. Onze uitspraak 'succes is een traditie' willen we dan ook voor de toekomst 100% waar maken. Wij hebben meerdere vestigingen in een vrij kleine regio maar dat is juist onze kracht. We willen dichtbij de klant zitten en onze service en specifieke kennis over ons product overdragen. Dat doen we al zoveel jaren en dat blijven we continueren. Onze klanten zijn ons bestaansrecht en daar zijn alle medewerkers binnen de firma Buitenweg zich goed van bewust. Altijd net even wat beter willen zijn is denk ik ons streven waar de dagelijks mee bezig zijn. Een nieuwe klant vinden is moeilijk maar een klant behouden is misschien nog wel moeilijker.

Onze medewerkers zijn natuurlijk hierbij reuze belangrijk. Het is altijd zo vanzelfsprekend dat iemand zijn werk doet waar hij of zij voor betaald wordt maar onlangs realiseerde ik me dat veel van onze mensen, die al zo lang bij het merk Volvo betrokken zij, nog nooit een bezoek aan Zweden hadden gebracht. Daar hebben we verandering in gebracht en zijn met het voltallige personeel in twee sessies naar Zweden geweest.

Dat zijn onvergetelijke dagen geweest en ook al zeiden sommige mensen tegen me : "dat gaat wel heel veel geld kosten" kan ik nu met tevredenheid antwoorden dat dit soort dagen het geld dubbel en dwars waard zijn geweest. We hebben ondanks de korte tijd heel veel gezien en het enthousiasme dat onze mensen daar hebben opgedaan zal zeker worden overgebracht op onze klanten.

Vooral op het punt van veiligheid en design hebben we schitterende presentaties gezien. Zo werd het mooie lijnenspel van de nieuwe S80 vergeleken met de natuurlijke vormen van een sneeuwlandschap en zagen we dat een losliggende balpen bij een botsing met 90 km/uur verandert in een dodelijk projectiel.

Al die ervaringen nemen ze ons niet meer af en afgezien van de gezelligheid weten alle werknemers wee waar Volvo en Buitenweg voor staan. Het merk Volvo waar we zeker trots op mogen zijn. Misschien nog even geduld maar dat we in de top 5 komen, staat voor ons als een paal boven water," aldus Willem Jan van de Burg.

John van Lambalgen
Sales manager / bedrijfsleider
T 035 - 52 64 480
M 06 - 53 23 07 52
E jlambalgen@buitenweg.nl
W www.buitenweg.nl