Maatregelen coronacrisis en de gevolgen voor de BCZ

1 mei 2020

Beste leden van Businessclub Zuyderzee,

De corona-crisis zet ons hele leven in een ander perspectief. Onzekerheid en voorzichtigheid regeren. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon, maar voorlopig zitten we nog midden in de gevolgen van deze pandemie.

Gevolgen voor de businessclub

Door de maatregelen rond de corona-crisis is het helaas ook stil bij de businessclub. Het businesshome is gesloten en ook bijeenkomsten op andere locaties kunnen nog niet. Uiteraard is dat vervelend voor ons als businessclub, maar wellicht nog meer voor u als ondernemer. Helaas zijn er nu geen mogelijkheden om elkaar fysiek te ontmoeten, maar als we op een andere manier kunnen helpen door bij voorbeeld speciale acties die u op dit moment wilt doen onder de aandacht te brengen dan zijn we daar uiteraard toe bereid. Ook als we op een andere manier u kunnen helpen door deze moeilijke tijd heen te komen: laat het ons weten en we kunnen kijken wat we kunnen doen.

Zodra we weer een bijeenkomst of iets anders kunnen organiseren, zullen we dat uiteraard doen. We zullen dan extra uitpakken om het verloren terrein zo snel mogelijk in te halen. Mocht u ideeën hebben dan horen we die graag.

s.v. Huizen

Ook de s.v. Huizen heeft te leiden onder de maatregelen. De kantine is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging, maar die is nu al sinds 15 maart dicht. Gelukkig mag er vanaf volgende week door de jeugd weer buiten worden getraind, maar het clubgebouw blijft voorlopig gesloten en de competities worden niet afgemaakt. Of er volgend seizoen weer min of meer normaal kan worden gestart is onduidelijk.

Tenslotte

We hopen u snel met betere berichten te kunnen verblijden. Voor nu: Houd vol, houd moed en blijf gezond.

Bestuur businessclub Zuyderzee.

 Bekijk alle berichten