Mooi ontvangst bij Buitenweg Volvo in De TinFabriek Naarden

28 april 2022

Dinsdag 19 april jl. waren we op locatiebezoek bij BCZ lid Buitenweg Volvo Naarden. De ruim aanwezige leden werden gastvrij ontvangen door John van Lambalgen die Buitenweg vertegenwoordigt bij onze businessclub.

Er was een mooi programma samengesteld met als start een welkomdrankje in de (koffie)bar van Meettin, onderdeel van De Tinfabriek en één van de meest duurzame werk- en vergaderlocaties van Nederland.

Daarna werden we verwacht in een vergaderzaal van De Tinfabriek en kregen we een uiterst leerzame én begrijpbare presentie over de spannende, duurzame toekomst van de auto door Robert Timmers van Volvo Car Nederland.

Terug in Meettin stond een Italiaans pastagerecht klaar dat we ons goed lieten smaken.

De volgende halte was een rondleiding door het pand, de oude Tinfabriek die werkelijk prachtig omgetoverd is tot een inspirerend gebouw dat met recht de slogan voert; Een duurzame kijk op het werk van morgen’.

Naast de vergaderlocaties, showroom en de werkplaats van Buitenweg Volvo is er in het gebouw ook plaats voor het organiseren van diverse evenementen.

Zie voor meer informatie over De Tinfabriek en Meettin  www.detinfabriek.nl en www.meettin.com.

De volgende businessclub bijeenkomst is op dinsdag 17 mei as. Ook ondernemers die nog geen lid zijn van de business(netwerk)club, zijn van harte welkom. Bij interesse stuur een mail naar info@bczuyderzee.nl en we nemen contact op.

          

             

               

 Bekijk alle berichten