Nieuwjaarsfeest businessclub Zuyderzee zeer geslaagd

17 januari 2018

Grote opkomst en prima sfeer

In een vol businesshome werd op 16 januari jl het nieuwjaarsfeest van businessclub Zuyderzee gehouden. Het werd een prima happening.

De BCZ leden werden bij de ingang van het door Elzemarie Molenaar prachtig ingerichte businesshome welkom geheten met een glaasje bruisende wijn en de klanken van accordeoniste Greetje de Oude. De stemming zat er al direct goed in.

De ruim 60 belangstellenden kregen vervolgens een leuke avond voorgeschoteld waarbij de winterbarbecue van Scharrelslager Michel Welling er eentje was om in te lijsten. Met een variëteit aan heerlijke gerechten, keurig geserveerd door het personeel van Michel Welling werden de gasten de gehele avond culinair verwend. Ondertussen hield de voorzitter van de BCZ, Bert Flierman, zijn nieuwjaarstoespraak en deed verenigingsvoorzitter Sjaak Veerman dat namens de s.v. Huizen.  Ook Jeroen Stoker van CM specialist stond nog even in het zonnetje omdat dit bedrijf kortgeleden een nieuwe website voor de s.v. Huizen heeft gelanceerd en tevens zijn contract als BCZ lid met drie jaar heeft verlengd.

Daarna was het vooral een leuk feest, met vuurwerk op het buitenterras, de nodige drankjes en de al eerder genoemde voortreffelijke hapjes. Natuurlijk vonden de aanwezigen ook nog tijd om de zakelijke contacten aan te halen. Het bleef nog tot laat gezellig in het businesshome.

 Bekijk alle berichten