Prima businessavond met een inspirerende spreker!

20 november 2018

Prima businessavond met een inspirerende spreker.

Het was een mooie avond in het businesshome van BC Zuyderzee.  Een kleine 50 belangstellenden waren op de uitnodiging afgekomen en die werden niet teleurgesteld.

Na een welkomstwoord en drankje genoten de leden van het “Jagersbuffet”. Dit buffet was gemaakt door Michel Welling, de scharrelslager uit Huizen, bordsponsor van s.v. Huizen. Na dit werkelijk uitstekende buffet nam BCZ voorzitter Bert Flierman het woord en gaf een heldere presentatie over de doelstellingen en het wel en wee van de businessclub. “Waar gaan de gelden naartoe” en “wie worden er allemaal uitgenodigd” waren zomaar een paar vragen die met Bert’s presentatie duidelijk werden beantwoord.

Daarna volgde de ondertekening van het contract met een nieuwe drie sterrensponsor en tevens BCZ lid; Koetze Beveiligingstechniek BV. Jeroen en Barbara Koetze werden door s.v. Huizen voorzitter Gerlinde Podt hartelijk welkom geheten bij de s.v. Huizen en de BCZ.

Vervolgens kwam het klapstuk van de avond, de presentatie van voormalig olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage.  Overlopend van enthousiasme vertelde Jochem over zijn schaatssuccessen, de weg naar die successen en de moeilijke periode toen het allemaal niet meer zo lekker liep. Na een aantal wijze lessen over het opdoen van energie, de diverse succesfactoren en een daarbij behorende levensstijl nam Jochem de belangstellenden mee naar een het schaatsen van een 1500 meter in het businesshome. Dit zorgde voor veel hilariteit en pijnlijke ruggen.  Met een daverend applaus werd Jochem bedankt voor zijn inbreng,

Opnieuw een avond om met plezier op terug te kijken

 Bekijk alle berichten