Stamppotten en bedrijfsovernames gaan prima samen

22 november 2017

Geslaagde businessavond op 21 november

In een goed gevuld businesshome vond dinsdag 21 november weer een ' Business to business avond’ plaats van BC Zuyderzee.

Opening en buffet

Na de opening door BCZ bestuurslid Koos Drooger en het gebruikelijke drankje deden de aanwezigen zich te goed aan het stamppotten buffet verzorgd door Grietje Drooger Catering. Dit viel bijzonder in de smaak en velen gingen voor ‘een tweede bordje’ langs de rijkelijk gevulde tafel. Boerenkool, zuurkool, hutspot, hachee, rookworst, gebakken spekjes en sukadelapjes; het smaakte allemaal voortreffelijk.

  

Harry Helwegen

Daarna was het de beurt aan Harry Helwegen die in een interessant betoog de BCZ leden meenam naar de wereld van bedrijfsovernames en fusies. Harry deed dat door telkens het vergelijk te maken tussen het kopen/verkopen van een woonhuis en het kopen/verkopen van een bedrijf. Veel overeenkomsten maar ook veel significante verschillen passeerden de revue.
Na af te sluiten met het beeld dat een succesvolle bedrijfsverkoop kan leiden tot een onbezorgd leventje in zonnige oorden werd Harry met een klaterend applaus bedankt voor zijn presentatie.

 

Borrel

Het bleef daarna nog lang gezellig in het businesshome, waar de vriendelijke bardames het ene na het andere drankje aan de man of vrouw brachten en de visitekaartjes over en weer vlogen.Tijdens deze borrel maakte Remco Brilman gebruik van de mogelijkheid iets te vertellen over zijn bedrijf Videobutler (www.videobutler.nl). Remco was deze avond aanwezig als belangstellend introducé. Videobutler maakt optimaal vergaderen en samenwerken op afstand mogelijk door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening.

 

Geslaagd

BusinessClub Zuyderzee kan met deze avond terugkijken op een geslaagde bijeenkomst, waar de leden veel plezier aan hebben beleefd én interessante kennis hebben opgedaan. Deze combinatie, in een ongedwongen sfeer, is het handelsmerk van de businessclub.

Volgende bijeenkomst

In december is er geen businessavond in verband met de feestdagen, maar in januari pakt de businessclub extra uit met een spectaculair nieuwjaarsfeest. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 16 januari 2018 in het businesshome, waar de bekende Huizer scharrelslager Michel Welling het culinaire gedeelte voor zijn rekening zal nemen. De uitnodiging volgt.

 Bekijk alle berichten