Update vanuit het bestuur van de BC Zuyderzee

24 november 2020

Even een update vanuit het bestuur van de BC Zuyderzee.

Corona en de businessclub
De risico’s op het verspreiden van het COVID 19 virus en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd, zorgen er nog steeds voor dat we geen businessclub activiteiten met elkaar kunnen houden.  Natuurlijk vinden we dat jammer, maar het is even niet anders. Of het jaarlijkse nieuwjaarsfeest in januari doorgang kan vinden is op dit moment nog onduidelijk.
Gelukkig lijkt het de goede kant op de gaan met het aantal besmettingen en zijn ook de ontwikkelingen rond een vaccin hoopgevend. Wij houden eventuele versoepelingen van de maatregelen in de gaten en zodra er iets mogelijk is, zullen we actie nemen.
Middels de website en door dit soort berichten proberen wij in de tussentijd het contact met u als gewaardeerd lid van de BCZ, zo goed mogelijk te onderhouden. Mochten er van uw kant vragen zijn, neem dan rustig even contact op.

Contract met Houweling @ Partners verlengd|
Al meer dan 20 jaar is NOAB fiscaal advies- en administratiekantoor Houweling en Partners verbonden aan s.v. Huizen als sponsor. En ook nu weer verlengen zij de overeenkomst voor 3 jaar tezamen met hun deelname aan de Businessclub Zuyderzee.
Wij zijn Houweling@Partners zeer erkentelijk voor deze steun.

Samenwerking met sponsorcommissie
In de afgelopen periode zijn er afspraken gemaakt om te komen tot een nog betere samenwerking tussen de sponsorcommissie van s.v. Huizen en het bestuur van de BCZ.
Zo bezoeken wij elkaars vergaderingen, worden notulen gedeeld en wordt de informatie-uitwisseling geoptimaliseerd.

Zalmactie s.v. Huizen
Wij vragen uw aandacht voor de zalmactie van s.v. Huizen.
Zie www.svhuizen.nl

December en januari
Ondanks dat het anders zal zijn dan anders, wenst het bestuur van de BCZ u een gezellig tijd toe op weg naar de feestdagen. Hopelijk kunnen wij elkaar begin 2021 weer ontmoeten in ons businesshome.

Bestuur Businessclub Zuyderzee

Bert, Mees, John, Koos, Huibert, Jeroen, Danny en Martijn.

 Bekijk alle berichten