Zonovergoten 'Nieuwe haring...en gebakken vis' woensdag 15 juni 2022

16 juni 2022

Woensdag 15 juni jl. was de laatste businessavond van dit seizoen en traditiegetrouw werd de zomerstop ingeluid met ‘Nieuwe Haring en gebakken vis’.

Vice-voorzitter van de businessclub Cees Bosboom opende de avond en heette iedereen van harte welkom, zowel de BCZ leden en partners maar ook de sponsors, gasten én selectiespelers plus staf van kampioenen Huizen 1.

Als eerste stond hij stil bij het overlijden van erelid Daan Weggemans en wenste de nabestaanden alle sterkte voor nu en de toekomst. Verder bedankte hij de vrijwilligers achter de bar voor het afgelopen seizoen en bracht nog het traditionele EMT tennistoernooi van BCZ lid Pieter Riepma op 25 juni a.s. onder de aandacht.

Hierna was het tijd voor de nieuwe haring en de medewerkers van vishandel Maxima Seafood hadden ze perfect gekaakt en schoongemaakt, zodat ze de dienbladen vol met de lekkere volvette haringen en gesnipperde uitjes alleen nog maar uitgeserveerd hoefde te worden. Ook was er gebakken vis en andere lekkernijen verzorgd door Jan René van Wessel en zijn team. Aan het eind van de avond nog een spontane uitvoering van het ‘Kampioenslied’ van en door Klaas Vos.

Op naar volgend seizoen, tot ziens!

 

 

    

 Bekijk alle berichten