Informatie

Businessclub Zuyderzee (BCZ) heeft twee doelstellingen: het bevorderen van de zakelijke contacten van de aangesloten leden en het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging s.v. Huizen.

Sinds de oprichting in 2001 groeide de BCZ uit van enkele naar inmiddels ongeveer 45 bedrijven. De BCZ  heeft tot doel dit aantal de komende tijd te laten groeien. Het middel om dit te bereiken: veel mogelijkheden bieden om te netwerken!

Business-to-business meetings

Zaken doen betekent vooral contacten leggen en onderhouden. Hiervoor wordt ieder jaar bij de BCZ een scala aan mogelijkheden gecreëerd, zoals de business-to-business meetings in het eigen businesshome of op locatie. Deze vinden in beginsel plaats op een dinsdag van 18.30 tot ongeveer 22.30 uur. Men kan dan in een gezellige en ontspannen sfeer netwerken en vanaf ca 19.00 uur genieten van een uitstekend warm en/of koud buffet.

Thuiswedstrijden sv Huizen

Daarnaast is het businesshome geopend op de zaterdagen dat het eerste elftal van sv Huizen voor de competitie, of de beker thuis speelt. BCZ aangeslotenen hebben vrije toegang tot deze wedstrijden. Het businesshome wordt dan mede gebruikt door het bestuur van sv Huizen en haar gasten en genodigden, alsmede door de Vrienden van het Sponsorhome. De ervaring leert dat ook op de zaterdagen op plezierige en informele wijze contacten tussen ondernemers kunnen worden gelegd en dus zowel voor, tijdens als na de wedstrijd goed kan worden genetwerkt.

Extra activiteiten

Daarnaast vinden op de business-to-business meetings of speciaal daarvoor vast te stellen data regelmatig bijzondere activiteiten plaats, zoals:

  • een interessante spreker
  • een bedrijfsbezoek (op locatie)
  • een bedrijfspresentatie (in het businesshome)
  • een feestavond voor begunstigers en hun partners

Presentatiemogelijkheden

Deze website geeft ieder aangesloten bedrijf de mogelijkheid zich te presenteren op een eigen subpagina. Dit is een belangrijk netwerkinstrument, zowel voor het vinden van potentiële opdrachtgevers als van mogelijke leveranciers.

Voorts kunt u uw bedrijf op vele manieren presenteren, onder andere door:

  • het bezoeken van de vele activiteiten, waaronder de business-to-business meetings 
  • presentatie van uw bedrijf, al dan niet op locatie (in overleg met het bestuur van BCZ)
  • sponsoring van een buffet
  • sponsoring van een activiteit
  • het afnemen van aanvullende sponsorpakketten (drie-, vier- of vijfsterrenpakket, of zelfs hoofdsponsor) waarmee uw bedrijf nóg prominenter wordt gepresenteerd.