Sponsoring SV Huizen

Inleiding

In het voetbal is de afgelopen decennia veel veranderd. Kon Ajax in de jaren 60/70 met klinkende namen als Suurbier, Swart, Keizer en Krol Europa veroveren, zo wist S.V.Huizen met namen als Veerman, Westland , Schipper en Baas het Nederlands amateurvoetbal te domineren. Lang vervlogen tijden die niet meer terug zullen keren. Toch wist Huizen ook recent een aantal keer kampioen te worden, zowel van de zaterdagafdeling als algeheel amateurkampioen. Deze mooie resultaten werden bereikt met deels eigen jeugd en deels versterking van buiten de vereniging. Sinds enkele jaren wordt er een succesvol jeugdbeleid gevoerd. De selectie van de A, B en C spelen allen op divisieniveau. Hierdoor heeft Huizen een aantrekkingskracht op talentvolle jeugd uit de regio

Visie en beleid

Na een financieel moeilijke periode door fiscale perikelen is de financiële situatie onder controle en wordt er verder gebouwd aan de toekomst van s.v. Huizen. Hiervoor is een heldere visie geformuleerd. De inhoud hiervan komt op het volgende neer:

Visie:
s.v. Huizen wil als één van de grotere voetbalverenigingen in de regio een club zijn met een sterk sociaal en sportief karakter. 

Hoofdzaken waar het beleid toe moet leiden:

1) Het recreatieve voetbal is, als brede basis voor de vereniging, uitstekend georganiseerd en gefaciliteerd;
2) De jeugdopleiding  is de beste in regio;
3) Het eerste elftal speelt attractief voetbal op 4e Divisie (ex. hoofdklasse) niveau met voor een belangrijk deel  spelers uit de eigen jeugdopleiding;
4) De accommodatie is representatief en goed onderhouden;
5) De financiële situatie is gezond en transparant;
6) De sfeer is prettig en uitnodigend;
7) Waarden en (fatsoens)-normen zijn belangrijk;
8) De Businessclub is een levendige ontmoetingplaats voor ondernemers.

De afgelopen jaren zijn er al een aantal belangrijke stappen gezet. Er is een bredere basis van belangrijke sponsors, het jeugdbeleid werpt zijn vruchten af, de businessclub is nieuw leven ingeblazen en er is een representatief business home.

Steun van alle betrokkenen

We zijn met s.v. Huizen op de goede weg maar er moet nog veel gebeuren;  we willen het succesvolle jeugdbeleid borgen voor de lange termijn, de organisatie van het recreatieve voetbal is te verbeteren, we willen de doorstroming van jeugd naar eerste selectie beter laten verlopen etc. etc. . Om dit te realiseren is er veel steun nodig van alle partijen die belangrijk zijn voor s.v. Huizen. Met name van overheden, leden, vrijwilligers, spelers, supporters en het bedrijfsleven. Graag bespreken we met u welke bijdrage u, uw bedrijf of uw organisatie zou kunnen leveren aan het realiseren van een mooie, realistische toekomst voor s.v. Huizen.

Sponsor mogelijkheden

Als u geinteresseerd bent of meer informatie wilt, stuurt u dan een e-mail naar:
info@bczuyderzee.nl of sponsorcommissie@svhuizen.nl

"Vanuit een rijke historie naar een mooie, realistische toekomst "